Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог бажає говорити з вами! Чи налаштовані ви Його слухати?

У світі мільярди людей, але у прямому сенсі Бог має індивідуальну «частоту» для спілкування з кожним із нас. Він створив нас унікальними – немає жодної людини, яка була б копією іншої. Це означає, що Він має задум, призначення і долю для кожного з нас. Саме тому наслідування інших людей у їхньому покликанні є перешкодою у нашому слідуванні за Богом!

Саме тому, коли Ісус зустрічався з різними людьми, Він говорив кожному щось своє. Одному: «Тобі слід народитися знову». Іншому: «Продай все, що маєш, роздай гроші жебракам і йди за Мною». Геть щось дивне Він сказав зціленому одержимому, який хотів іти за Ним: «Ісус же йому не дозволив, а промовив до нього: Іди до дому свого, до своїх, і їм розповіж, які речі великі Господь учинив тобі, і як змилувався над тобою!» (Від Марка 5:19). Цей чоловік став першим місіонером у Десятимісті – групі античних міст на схід від Йорданської долини.

Ви створені унікальною особистістю! Ви маєте особливий канал комунікації з Господом. Ось чому слухати Його і реагувати на Нього у послуху – ключ до долі, що Бог приготував для вас!

«Сьогодні, як голос Його ви почуєте, не робіть затверділими ваших сердець» (До євреїв 3:15).

Моя молитва сьогодні:

Господи, моє серце налаштоване на Тебе! Моя доля, дана мені Богом та найкраще благословенне життя – це слухати Тебе і коритися Тобі в усьому! В Ім’я Ісуса! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.