Գլխավոր | Հրաշքներ | Богу подобається розмежовувати

Богу подобається проводити межу (розмежування). Він каже, що коли Ісус – твій Господь, то служи Йому. Якщо кесар – служи йому.

Це нагадує часи Іллі. «І підійшов Ілля до всього народу й сказав: Чи довго ви будете скакати на двох галузках? Якщо Господь Бог, ідіть за Ним, а якщо Ваал ідіть за ним!» (1 царів 18:21).

Сьогодні я також побачив дещо нове в історії про вихід, коли перечитував її.

« І відділю того дня землю Ґошен, що Мій народ живе на ній, щоб не було там роїв мух, щоб ти знав, що Я Господь посеред землі! І зроблю Я різницю між народом Моїм та народом твоїм. Узавтра буде це знамено!» (Вихід 8:22-23).

А ось ще один приклад: «І простяг Мойсей свою руку до неба, і сталася густа темрява по всій єгипетській землі три дні. Не бачили один одного, і ніхто не вставав з свого місця три дні! А Ізраїлевим синам було світло в їхніх садибах» (Вихід 10:22-23).

Богу подобається проводити межу між тобою та іншими! Заради того, щоб наголосити, що «Він з тобою!»

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую, що Ти – Господь моєї землі і Ти серед усього, що відбувається! Але ти завжди даєш нам вибір. Твій шлях або наш шлях. Господи, я сповідую, що завжди жадаю Твого шляху. Будь ласка, проведи межу між мною та іншими, які не слідують Твоїм шляхом! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.