Գլխավոր | Հրաշքներ | Блаженний народ, у якого Богом є Господь!

4 липня – День незалежності Сполучених Штатів Америки, улюблене свято американців. Сьогодні багато родин та друзів зберуться разом, щоб відсвяткувати – смажити хот-доги та запускати феєрверки.

Але саме поняття «незалежність» – багатогранне, і може мати як хороше значення, так і негативне.

Наприклад, я хочу, щоб усі мої діти жили незалежно від мене – у фінансовому аспекті – покривали власні витрати. Але водночас я хочу, щоб вони були залежними у повазі Господа і повазі до нас з Крісті як своїх батьків.

Незалежність у тих сферах, де має бути повага, завжди матиме несприятливі наслідки. У цих питаннях потрібна взаємозалежність.

«Перебувайте в Мені, а Я в вас! Як та вітка не може вродити плоду сама з себе, коли не позостанеться на виноградині, так і ви, як в Мені перебувати не будете» (Івана 15:4).

Ось це – чудовий приклад взаємозалежності. Гілка росте незалежно, і певною мірою – як забажає. Але якщо вона не щеплена до лози, то загине.

Народи можуть шанувати Бога або не шанувати Його. На жаль, США швидко стає нацією, яка зневажає Бога. І вона може загинути через свою незалежність від Бога.

«Блаженний той люд, що Богом у нього Господь» (Псалми 33:12).

Моліться за Америку, щоб її громадяни боялися Господа і шанували Бога своїм Господом!

Моя молитва сьогодні:

Господи, благослови Америку. Нехай люди покаються і навернуться до Тебе, щоб прийшли часи оновлення! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.