Գլխավոր | Հրաշքներ | Без викуплення будь-яка влада стане пороком

В Обʼявленні 2:20 Ісус відзначає гріх церкви в Тіятирах: «Але маю на тебе, що жінці Єзавелі, яка каже, ніби вона пророкиня, ти попускаєш навчати та зводити рабів Моїх, чинити розпусту та їсти ідольські жертви» (Об’явлення 2:20).

Влада, що не пізнала викуплення (Христового), діє як Єзавель та її чоловік цар Ахав щодо Навота (Навутея). Влада, що не знає спокути, добра, коли використовуються будь-які засоби для досягнення будь-якого бажання. Ось це і є «дух Єзавелі», що існує майже у всіх інститутах влади!

Що мене дивує, так це те, що Ісус бачить, як «дух Єзавелі» вводить в оману Його вірних. Йдеться про Божих слуг, які переважно перебувають у церкві. Вони думають, що є Його представниками, але насправді перебувають у омані. Я думаю, що Ісус добре описав таких людей тут: «Оці люди устами шанують Мене, серце ж їхнє далеко від Мене!» (Від Матвія 15:8-9).

Проте Ісус дає нам усім надію, тому що Він викупив владу Своєю готовністю бути «покірним до смерті», виконуючи волю Свого Батька. Те, що Він зробив – справді неймовірно! «… роззброївши влади й начальства, сміливо їх вивів на посміховисько, перемігши їх на хресті!» (До колоссян 2:15).

Завдяки Христу ми можемо через Нього стати рабами Божими! Подібно до того, як Ісус сказав Своїм учням: «А Ісус їх покликав і промовив: Ви знаєте, що князі народів панують над ними, а вельможі їх тиснуть. Не так буде між вами, але хто великим із вас хоче бути, хай буде слугою він вам» (Від Матвія 20:25-26).

Ви не від цього світу, тому можете служити тим, хто перебуває у світі, не піддаючись впливу світу!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я благаю, щоб Ти допоміг мені стати Твоїм вірним слугою тут, на землі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.