Գլխավոր | Հրաշքներ | А що, якщо ви любите Христа недостатньо?

Наші вчинки завжди говорять про те, чи любимо Христа і чи ми присвячені Йому. Але що, якщо вони вказують на нестачу любові до Нього?

Часто ми повністю готові підкоритися Йому вранці, але ввечері можемо легко робити те, що Христа не шанує.

Ми можемо переїдати. Можемо напитися. Ми можемо допускати сексуальні гріхи. Можемо вихлюпнути на інших гнів. І тому подібне. Цьому переліку немає кінця.

Але найважливіше питання – що ви робитимете далі. Чи ми просимо вибачення. Чи будемо відновлювати взаємозв’язок із Духом Святим…

А що, як ні? Тоді ми поступово почнемо йти шляхом відступництва від Бога. Зокрема – від люблячого, але викриваючого неправду голосу Духа Святого.

Один мій друг якось влучно помітив, що на те, щоб котитися вниз, докладати особливих зусиль не потрібно. Але щоб тривалий час рухатися нагору, потрібен двигун. Це нагадує наші взаємини із Христом. Він стає двигуном усередині, підтримуючи наш вектор руху «вгору»!

«Я женусь (стрімко йду) до мети за нагородою високого поклику Божого в Христі Ісусі» (До филип’ян 3:14).

Дозвольте Йому бути двигуном усередині вас, щоб тримати вас на правильному шляху!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за Твій голос. Я сповідую мої гріхи. Я вдячний, що Ти вірний, щоб простити мені всі гріхи. Стань двигуном усередині мене, який завжди веде мене вгору, до виконання Твого покликання в моєму житті! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.