Գլխավոր | Հրաշքներ | Ісус – це спочатку благодать, а потім – істина!

Я святкую у своєму серці прихід Ісуса. Мені дуже подобається цей біблійний вірш: «Про це спасіння розвідували та допитувалися пророки, що звіщали про благодать, призначену вам… Їм відкрито було, що вони не для себе самих, а для вас служили тим, що тепер звіщено вам через благовісників Духом Святим, із неба посланим, на що бажають дивитися Анголи» (1 Петра 1:10-12).

Ісус з’явився на землі саме тоді, коли треба, бо:

«І Слово сталося тілом, і перебувало між нами, повне благодаті та правди!» (Івана 1:14).

Коли Божий план спасіння людства готувався до втілення у фізичному світі, ангели Божі були вражені масштабом майбутньої історії. Вони захоплювалися мудрим задумом Господа! Адже Він хотів перетворити бунтівників на тих, хто наповнений любовʼю. І це нездійсненне завдання Бога спрацювало!

Ми з вами були завойовані благодаттю та істиною Ісуса, і наші серця змінилися! Кам’яні серця стали живими серцями, сповненими любові!

Ісус – це спочатку «благодать», а потім «істина»!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за те, що Ти прийшов на землю! Я святкую Твоє втілення у своєму серці! Я дякую Тобі за те, що Ти проявив ініціативу. Ми нічого не могли зробити, щоб стати кращими! Але коли Ти приходиш, то відкриваєш Своє бажання, щоб ми перебували у Твоїй сімʼї. Раніше ми були «сиротами», а тепер звертаємось до Тебе: «Авва, Отче!» Святий Отець! Ти зробив нас синами та доньками! Дякую! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.