Գլխավոր | Հրաշքներ | Ісус хоче перебувати з вами!

Сьогодні мене надихнуло одне послання. Це історія про людину, яка пристрасно жадала побачити Ісуса і зробила все можливе, щоб це відбулося.

Чи знав цей чоловік заздалегідь, що мало статися того дня? Ні, не думаю.

Але він дуже хотів дізнатися, хто такий Ісус. І коли він побачив натовп, що наближався разом з Ним, то подумав, що найкраще буде забратися кудись вище, щоб краще роздивитися Ісуса. Він не хотів опинитися в центрі уваги, й заліз на дерево. Проте Бог точно знає, як поводитися з кожним із нас. Саме тому, коли Ісус підійшов до дерева, то помітив Закхея.

Чи ви уявляєте, що Ісус сказав до нього?

– Час влаштувати в тебе вдома званий обід!

Чи ви знаєте ви, що Ісус хоче вас бачити та перебувати з вами? Ви знаєте, наскільки це важливо для Нього? Ви знаходитесь у центрі Його уваги!

Після зустрічі з Ним жоден не залишається таким, як був раніше. Закхей був керівником збирачів податків, й робив багато неправедного: «А всі, як побачили це, почали нарікати, і казали: Він до грішного мужа в гостину зайшов!» (Луки 19:7).

Однак, зустріч з Ісусом вплинула і на нього. Закхей побачив себе у світлі Ісуса, й він знає, що робити: «Господи, половину маєтку свого я віддам ось убогим, а коли кого скривдив був чим, верну вчетверо» (Від Луки 19:8).

Перебування з Ним відкриває нам те, хто ми є! І ми хочемо жити через Нього і для Нього!

Перебуваючи у домі Закхея, Ісус сказав йому дещо дуже важливе: «Ісус же промовив до нього: Сьогодні на дім цей спасіння прийшло, бо й він син Авраамів» (Луки 19:1-9).

Моя молитва сьогодні:

Господи, прийди у дім мого серця, і живи в ньому! В ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.