Գլխավոր | Հրաշքներ | Ісус – наша мудрість, святість і викуплення

Ніхто не усвідомив намірів Бога! Ніхто не зрозумів шлях, яким пішов Бог, щоб викупити бунтівну людську расу.

Його План справді немислимий! Три роки Ісус протистояв владі, уряду та релігії. Він постійно кидав виклик їхній ідеології, а потім, здавалося, змінив тактику. Здається, Він підпорядковується релігійним властям, а потім цивільним. І, нарешті, демонічним…

«Небагато вже Я говоритиму з вами, бо надходить князь світу цього, а в Мені він нічого не має…» (Івана 14:30).

Сатана думав, що тепер все перебуває у його владі. Що Син Божий у його руках, і для Нього все скінчено. Але сатана ніколи не розумів мудрості Бога на хресті. «(Мудрість, яку ніхто з володарів цього віку не пізнав; коли б бо пізнали були, то не розп’яли б вони Господа слави!» (1 до коринтян 2:8).

Якби ці демонічні правителі тільки знали, до яких катастрофічних (для них) результатів приведе їхня дія, вони б ніколи цього не допустили! Вони зрубали б і спалили всі дерева в Палестині, щоб ніхто ніколи не зміг розіп’яти Ісуса на хресті!

Мудрість Бога завжди глибша! Мудрість Божа відкрита вам!

«А з Нього ви в Христі Ісусі, що став нам мудрістю від Бога, праведністю ж, і освяченням, і відкупленням, щоб було, як написано: Хто хвалиться, нехай хвалиться Господом!» (1 до коринтян 1:30-31).

Моя молитва сьогодні:

Ісус, мій Господь, дякую за Твою жертву! Дякую, що Ти втілив досконалий план Батька, за допомогою якого Він задумав викупити людство! Слава Тобі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.