Գլխավոր | Հրաշքներ | Ісус навчить любити людей так, як Він любить вас

Наближається Великдень, й ми згадуємо останні події земного життя Ісуса. Незадовго перед розп’яттям відбулося пасхальне святкування, що можна назвати «таємною вечерею». Чистий четвер… Обмивання ніг учням та вчення Ісуса, які Іван ретельно записав для нас. Ось чому «чистий четвер» починається в «новій заповіді».

Слово «чистий» походить від латинського maundatum, що означає «заповідь». В Івана 13:34 Ісус каже: «Нову заповідь Я вам даю: Любіть один одного! Як Я вас полюбив, так любіть один одного й ви!».
Чому Ісус назвав це повеління «новою заповіддю»? Мені здається, Він багато разів говорив про це. Так, саме так і було! Але цього разу Ісус додає дещо унікальне. Він пояснює, як любити, коли каже: «Як Я вас полюбив». І це робить заповідь «новою». Ви б теж запам’ятали це навічно: сказавши це, Він зійшов на хрест, тим самим показавши приклад для наслідування.

Так як Ісус, любити нелегко. Тому, Слава Богу, Він живе всередині нас і дає силу любити, як Він!

Моя молитва сьогодні:
О, Господи, пробач, що я не так люблю людей зі свого оточення, як їх любиш Ти. Прошу, дай силу «любити один одного, як Ісус полюбив мене»! Господи, я потребую Тебе! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.