Գլխավոր | Հրաշքներ | Ісус був спокушений тим само, чим спокушаємось ми

Останні кілька днів я ділився з вами тим, як сатана може зловити нас у пастку неправильних переконань. Чи знаєте ви, що Ісус був спокушений дияволом у тих же сферах, що й ми?

Так, диявол розумний. Він має великий досвід спокуси. Сатана знає, що якщо йому вдасться перемістити нашу тотожність в одну з цих сфер, то він тим самим вловить вас!

Брехня №1: «Моя тотожність – це те, чим я займаюся».
Брехня №2: «Я те, що я маю».
Брехня №3: «Я такий, як люди говорять про мене».

Перше виявляється в цих словах диявола під час спокушання Ісуса: «І диявол до Нього сказав: Якщо Ти Син Божий, скажи цьому каменеві, щоб хлібом він став!» (Від Луки 4:3). Іншими словами, він говорив до Нього: «Давай, зроби щось класне!»

Друге стосується спокушання дияволом Ісуса в цій сфері: «Тож коли Ти поклонишся передо мною, то все буде Твоє!» (Від Луки 4:7). Тобто, він спокушав Ісуса бажанням мати те, що хочуть мати інші.

Третє стосується спокушання Ісуса дияволом в цій сфері: «І повів Його в Єрусалим, і на наріжнику храму поставив, та й каже Йому: Як Ти Син Божий, кинься звідси додолу! Бо написано: Він накаже про Тебе Своїм Анголам, щоб Тебе берегли! і: Вони на руках понесуть Тебе, щоб коли не спіткнув Ти об камінь Своєї ноги!» (Луки 4:9-11). Або: «Кинь виклик гравітації, і люди скажуть багато хорошого про Тебе!»

Ви бачите взаємозв’язок?
Всі ці твердження є брехнею диявола.
А правда – те, що Слово Боже говорить про вас! Крапка!

Повторіть вголос цей вірш:
«Я народжений від Бога, і зло не може торкнутися мене!» (1 Івана 5:18).

Моя молитва сьогодні:
Господи, моя тотожність ґрунтується на Тобі. Твої слова – «притулок для моєї душі!» Ти говориш мені зараз: «Я вічним коханням тебе покохав, тому милість тобі виявляю!» (Єремії 31:3). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.