Գլխավոր | Հրաշքներ | Істину про сучасні події знаходьте у Слові Божому

Сьогодні на багатьох рівнях у світі ми терпимо «дух Єзавелі». Він домінує у наші дні, вторгається і є причиною багатьох подій. Думаю, він причетний до страшної війни, розв’язаної проти України та її народу. Тому я запрошую вас разом з Божою допомогою досліджувати Писання. Я молюся, щоб Бог дав нам через Своє Слово одкровення та духовне розуміння цього забутого демонічного духу, щоб ми могли його розрізнити, коли зіткнемося з ним!

Хто така Єзавель?

Вперше Єзавель згадується в Біблії в 1 Царів 18 розділі, коли вона «вбила пророків Божих». Хананеянка із Сидону, що означає, що вона не належала до обраного Богом Ізраїльського народу. Батьком Єзавелі був Етбаал – «людина Ваалова» (ідола). А ім’я Єзавелі мало значення «незаміжня» або «не удостоєна співжиття».

Цар Ахав – злий правитель Ізраїлю – одружився з Єзавеллю, хоча це й суперечило попередженням Мойсея. З Повторення Закону 7:1-4 видно, що Єзавель не годилася за дружину Ахаву – Мойсей говорив це, коли євреї увійшли в землю обітовану.

Отже, перший висновок: «дух Єзавелі» є роздвоєністю (дихотомією). Заміжня, але без чоловіка. Вона демонструє незалежний дух, що повстає проти Бога.

Не бійтеся людини, бійтеся Творця! Шукайте Господа та одкровення Його Слова!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дай сьогодні моєму духу одкровення Твого Слова. Дай мені зрозуміти, що означає: « Благословенням чесних підноситься місто, а устами безбожних руйнується» (Приповісті 11:11).

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.