Գլխավոր | Հրաշքներ | Ідолопоклонство як і віра – завжди індивідуальне

Ніхто не знатиме про ваші переживання, поки ви не розповісте про свої почуття. І навіть коли є хтось, хто вас вислухає, не завжди просто говорити про те, що вас зачепило, щоб отримати утішення, коли ви розчаровані.

Але Ісус точно знає, що відбувається у вашому серці. Саме тому здається, що Він постійно «змінює» шлях до спасіння. Одному каже: «Тобі треба народитися згори». Іншому: «Тобі слід пити живу воду від Мене, а не з колодязя». А багатому юнакові Він каже: «Іди, розпродай, що маєш, та вбогим роздай, і матимеш скарб ти на небі! Потому приходь та й іди вслід за Мною, узявши хреста» (Від Марка 10:21).

Один із моїх улюблених авторів якось сказав: «Ісус був подібний до хорошого лікаря: Він не призначав однакові ліки усім пацієнтам. Натомість Він визначав лікування відповідно до конкретної хвороби, яку встановлював… Спасіння – це особистість Ісуса Христа! Але Христу доводилося застосовувати Себе до унікальних ідолопоклонств окремих людей».

Візьміть хрест і дозвольте своїм ідолам померти! Слідуйте за Ним!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти мене знаєш. Ти знаєш, на що я покладаюсь і на що сподіваюся. Господи, моя молитва сьогодні – довіряти лише Тобі. Я приходжу до Тебе і у скорботі, і в момент урочистості! Ти – моя фортеця! Ти – мій захист! Ти – моє життя! Ти – моя надія! Ти – моя довіра! В ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.