Գլխավոր | Հրաշքներ | Як стати таким сміливим, як друзі Даниїла?

Ця історія описана у біблійній книзі Данила. Царю доповіли, що три юнаки не поклоняються образу, встановленому правителем, й цар розгнівався.

Потім правитель дізнався, що це були його доблесні лідери. Він гнівався, однак надав їм ще один шанс вклонитися статуї. Проте їхня відповідь була дивовижною! Яка мужність! Яка довіра та покора Господу всього Всесвіту!

«Шадрах, Мешах та Авед-Неґо відповіли та й сказали цареві Навуходоносорові: Ми не потребуємо відповідати тобі на це слово. Якщо наш Бог, Якому ми служимо, може врятувати нас з палахкотючої огненної печі, то Він урятує й з твоєї руки, о царю! А якщо ні, нехай буде тобі, о царю, знане, що богам твоїм ми не служимо, а золотому бовванові, якого ти поставив, не будемо вклонятися!» (Даниїл 3:16-18).

Звідки черпати таку сміливість?

Як знайти таку посвяту для своєї душі?

Не знаю, що б я відповів у схожій ситуації. Але переконаний, що подібна заява потребує віри та мужності! Бог не рятує всіх Своїх слуг від усіляких жахливих подій у будь-який час – інакше віра не була б потрібна. Але довіра Йому – це наша свобода!

Як Свою дитину, Бог врятує тебе завжди! Якщо не «від жахливих речей», то «в безодні страшних подій»!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дай мені, будь ласка, віру та мужність Шадраха, Мешаха та Авед-Неґо, щоб я міг пройти будь-яку ситуацію у світі! Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.