Գլխավոր | Հրաշքներ | Як ви справляєтеся з невизначеністю?

Відчувати страх, зустрівшись із невизначеністю, – цілком нормально. Особливо, коли ви відповідальні за свою сім’ю та дітей. Куди йти? Що ми їстимемо? Що нам робити? Які шанси повернутися додому? А зараз, з урахуванням недавніх проблем із банками, ми замислюємося ще й про економіку. Чи збережуться мої гроші у банку? Чи закриється ще більше банків у світі?

Невизначеність скрізь! Тому ці біблійні вірші сьогодні знаходять у мені такий відгук:

«…бо чекав він міста, що має підвалини, що Бог його будівничий та творець.» (До євреїв 11:10).

«…постійного міста не маємо тут, а шукаємо майбутнього!» (До євреїв 13:14).

Авраам залишив свій дім і попрямував у невідомому напрямку. Сьогодні багато моїх дорогих друзів в Україні перебувають у такій самій ситуації. Вони залишилися без житла, і їм важко знайти нове житло в іншому місті чи країні.

Моє послання вам сьогодні:

«Тут у вас немає постійного міста!» Але де б ви не були, Бог дбає про вас! Він буде там, де ви! «Отож, не журіться, кажучи: Що ми будемо їсти, чи: Що будемо пити, або: У що ми зодягнемось? Бож усього того погани шукають; але знає Отець ваш Небесний, що всього того вам потрібно» (Матвія 6:31-32).

Моя молитва сьогодні:

Господи, довкола все так нестабільно! І я дякую Тобі за впевненість у майбутньому, що Ти мені даєш! Я чекаю на вічне місто, будівельником і архітектором якого є Бог. Це і є мій справжній дім! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.