Գլխավոր | Հրաշքներ | Якщо ви пішли «за тілом», зупиніться та повертайтеся «в Дух»!

«І ті, хто ходить за тілом, не можуть догодити Богові» (До римлян 8:8).

Якщо ми справді чесні, то визнаємо, що ми усі схильні легко «перекочуватися» від «тіла» до «Духа», а потім назад. Так, наші серця мінливі. Часом серце твердістю нагадує скелю, інколи ж ми відчуваємо, що в нас «добре і благородне» серце, в якому зростає відмінний духовний плід. А потім приходить відчуття, ніби в серці так багато бур’янів, що ніщо добре не зможе в ньому вирости.

Але є дивовижна духовна істина. Якщо це описує вас, то можете радіти. Чому я так говорю? Тому що це доводить, що ви живете духовно!

У цьому біблійному вірші слова грецькою веде нас до духовного розуміння щодо того, що важливо розуміти про життя в Дусі: «Хто ходить за тілом, не можуть догодити Богові».

Якби ми знали грецьку, то вірш можна було б прочитати так: «Якщо ви знайшли спокій в “тілесному” або покладаєтеся на тіло, то не можете догодити Богові!»

Так, будь-хто з нас може зробити щось «за тілом». Але щоразу, коли ви визнаєте цей факт і кажете собі, що гріх – не те, ким ви є, а потім – каєтесь і повертаєтеся до Духа, ви доводите, що ви живі у Христі!

Якщо ви дієте «за тілом», ніколи не залишайтесь у такому стані! Повертайтесь до Духа!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую, що Ти живеш усередині мене, і навіть якщо я роблю щось «за тілом», я вдячний, що Ти кажеш мені про це! І я можу покаятися і повернутися до спілкування з Тобою. Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.