Գլխավոր | Հրաշքներ | Якщо вас стримує Бог, то обмеження вам на благо

Якось у мене відбулася складна розмова з моїм молодшим сином. Він поводився зухвало та відмовлявся співпрацювати – в усіх сферах.

Ми сіли поруч, і я сказав йому, що він зовсім як мустанг (дикий кінь, що мешкає на рівнинах Америки). Я сказав йому, що мустанг сильний. Але він живе на волі тільки для себе. Усю міць, що Бог дав мустангу, треба приборкати, інакше він так і житиме сам для себе.

Я тоді сказав своєму синові, що якщо він захоче дозволити Богу приборкати себе, то влада і сила, дані йому Богом, можуть бути використані для Божої мети! У сльозах він відповів: «Я хочу цього, тату!»

Це ілюстрація ярма Христова (Матвія 11:28-30). Його ярмо може означати збрую, упряж чи муфту. Воно призначене утримувати вас у цьому неймовірному місці смирення, проте, водночас ви можете бути дуже корисними для Того, до Кого ви прикуті ярмом.

Почніть свій найплідніший період життя! Почніть з того, що сьогодні ви схилите голову, щоб прийняти Його ярмо.

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу з’єднатися з Тобою! Ісус каже мені: «Хто перебуває в Мені, і Я в ньому, приносить багато плоду; бо без Мене ви не можете робити нічого!» (Від Івана 15:5). Я хочу приносити плоди для Тебе та Твого Царства! Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.