Գլխավոր | Հրաշքներ | Що б не сталося, продовжуй дивитися вгору!

В юності мені дуже подобався мультфільм «Арахіс» (Peanuts). Я також дивився його в Росії та Україні, тому, гадаю, деякі з вас одразу зрозуміють, про що йдеться.

Щось у цьому мультфільмі справді торкається мого серця. Наприклад, цей слоган: «Продовжуй дивитися вгору – в цьому секрет життя!»

Є кілька причин, чому мені так подобається ця фраза.

Найперша: Ісус дивився вгору серед проблем!

  • «І Він узяв п’ять хлібів та дві риби, споглянув на небо…» (Від Марка 6:41). І тоді сталося диво примноження, що послужило розвʼязанням проблеми.
  • «І, на небо споглянувши, Він зідхнув і промовив до нього: Еффата; цебто: Відкрийся!» (Від Марка 7:34). Тоді Ісус зцілив сліпого.

Грецьке слово, що означає «підняти очі» також має значення «відновити зір». Чи не дивно це?

Коли все навколо розпадається, продовжуйте дивитися вгору! Над нами Сам Ісус, і, знаючи це, можна чітко побачити те, що оточує нас, саме таким, яким все є!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі, що Ти поряд зі мною сьогодні. Серед моїх неприємностей я дивлюся на Тебе. Ти можеш помножити моє мале, щоб нагодувати багатьох. Ти можеш звернутися до мене, коли я сліпий, щоб я ясно побачив Тебе у своєму житті! Господи, я люблю Тебе і завжди дивитимусь на Тебе! Ти – мій секрет успішності! Ти – моє життя! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.