Գլխավոր | Հրաշքներ | Щодня застосовуйте Слово Боже в повсякденному житті

Ісус змінює все, але для цього Він має щодня перебувати в центрі вашого життя.

Вчора я спілкувався з моєю донькою Ханною, й вона сказала, що дехто з її друзів, хто відвідував її християнську середню школу, більше не слідує за Христом. Чому це явище настільки поширено сьогодні?

Ісус говорить притчу про насіння, сіяча і землю. Потім він питає: «Ви не розумієте притчі цієї? І як вам зрозуміти всі притчі!» (Марка 4:13).

Через цю історію Ісус попереджає про людей, які з радістю приймають Його Слово й рухаються вперед. Однак, це не триває довго, бо вони «…коріння не мають у собі й непостійні; а згодом, як утиск або переслідування наступає за слово, вони спокушаються зараз» (Марка 4:17).

Або: «А між терен посіяне, це ті, що слухають слово, але клопоти цьогосвітні й омана багатства та різні бажання ввіходять, та й заглушують слово, і плоду воно не дає» (Марка 4:18-19).

Ісус змінює все! Але кардинальні зміни можливі лише тоді, коли ви зберігаєте Христа та дотримуєтесь Його Слова у своєму повсякденному житті!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я знаю силу Твого Слова викривати, зцілювати та змінювати! Господи, я щоденно отримую духовну їжу від Тебе і Твого Слова, й це робитиме мене все більше і більше схожим на Ісуса! І я приноситиму плід, і мій плід буде перебувати! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.