Գլխավոր | Հրաշքներ | Щоб проникнути у серце, дияволу достатньо лише за щось «зачепитися»

Кілька днів тому я побачив фотографію людини, яка здійснює вільне сходження по одній зі скель Йосемітського парку. Моя дочка Ханна сиділа поряд зі мною, коли я гортав новини, я показав їй цю фотографію зі словами: «Не хочеш повторити?»
Вона відповіла: «Ні за що!»
Я зізнався, що я теж.

Упевнений, більшість із нас також відмовилися б приєднатися до скелелазів на вертикальних схилах. Спостерігаючи їх, завжди виникає запитання: «Як вони взагалі можуть так міцно триматися?»
Щоб піднятися на скелю, альпіністу потрібна точка опори для ніг або рук. На жаль, щоб проникнути в серце будь-якого з нас, дияволові потрібно приблизно стільки ж – достатньо лише за щось зачепитися. Ось чому ці слова Ісуса мають таку могутню силу і сьогодні:
«Небагато вже Я говоритиму з вами, бо надходить князь світу цього, а в Мені він нічого не має» (Від Івана 14:30).

Проголошуйте цю істину щоразу, коли виникає спокуса: «Князь цього світу наближається, але він нічого не має в мені! Тому що кожна кімната мого життя зайнята і перебуває під керуванням Духа Святого!»

Моя молитва сьогодні:
«Господнє Ім’я сильна башта: до неї втече справедливий і буде безпечний» (Приповісті 18:10). Господи, прийди та займи кожен куточок мого життя, щоб я міг сказати разом з Ісусом: «Диявол нічого не має в мені!» Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.