Գլխավոր | Հրաշքներ | Щедрість — основа благословенного життя!

Діти мене завжди захоплювали своєю щедрістю. Дитина легко може подарувати вам свої найцінніші скарби.

Коли моєму сину Логану було 10 років, він був присутній зі мною на одних зборах, де говорили про початок роботи християнської радіостанції «Еммануїл». У якусь мить співробітники станції попросили присутніх підтримати започаткування пожертвами. Логан мав деякі накопичення — він збирав те, що йому дарували на Дні народження, а також отримував певну суму на кишенькові витрати. На той момент він мав 80 доларів. І коли він почув про пожертву для радіостанції, то відразу вирішив віддати всі свої заощадження на їхні потреби!

Я так пишався ним!

«…щоб робили добро, багатилися в добрих ділах, були щедрі та пильні, щоб збирали собі скарб, як добру основу в майбутньому, щоб прийняти правдиве життя» (1 Тимофія 6:18-19).

Ви бачите цей зв’язок? Коли ви щедрі і ділитеся з іншими своїми багатствами, ви отримуєте справжнє – правдиве, істинне – життя! Хіба не саме цього шукає кожен із нас?

Щедрість допомагає відчути повноту життя! Щедрість починається з усього, чим ми можемо поділитися!

Не важливо, чим ділитися — не має значення, це якась річ чи грошова сума, чи велика, чи маленька. Коли ви даєте комусь частину того, що маєте, ваш дар стає основою вашого реального насиченого життя!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти весь час виявляв щедрість Свого Духа. Господи, я такий вдячний Тобі! Господи, я благословенний Тобою! Господи, розвивай у мені щедрий дух, я хочу переживати справжнє життя! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.