Գլխավոր | Հրաշքներ | Шлях до величі – дещо зовсім не схоже на лідерство чи самовдосконалення

У більшості книгарень книги із самовдосконалення займають найбільшу площу. За бажання можна знайти книги з порадами з саморозвитку практично для кожної сфери життя! Логічно припустити, що самовдосконалення мало б відбуватися повсюдно… Однак, з якоїсь причини навколо кожного з нас набагато більше знайдеться розпачу.

Наступний величезний розділ – лідерство. Як стати лідером? Я переклав багато книг про лідерство російською та українською мовами, бо знаю, наскільки важливим є добре керівництво. Проте, з урахуванням кількості книг, що нас оточують, чи не мало б нас оточувати більше добрих лідерів?

Я такий вдячний Богу за Його Слово! Я вдячний, що в Біблії наводяться деякі приклади, коли учні були не дуже добрими слухачами чи послідовниками.

Ісус щойно відкрив Своїм учням, що Його незабаром уб’ють, а потім на третій день Він воскресне. Але Його найбільший акт служіння заради всього людства не був сприйнятий, тому що учні думали зовсім про інше.

«А як був Він у домі, то їх запитав: Про що міркували в дорозі? І мовчали вони, сперечалися бо проміж себе в дорозі, хто найбільший» (Від Марка 9:33-34).

Шлях до величі – це бути найбільшим слугою для інших!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти вказав нам шлях величі, протилежний тому, що пропонує світ. Працюй наді мною, Господи Ісусе, перетворюй Своєю любов’ю настільки, щоб найрадіснішими моментами мого життя став час служіння іншим! В Ім’я Ісуса! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.