Գլխավոր | Հրաշքներ | Чи спостерігаєте ви духовне зростання у своєму житті?

Досить багато останніх днів я пишу про силу Святого Духа, Який живе в нас. Сьогодні я хотів би поговорити про те, що Дух Святий щодня також оновлює нас (Титу 3:5) і допомагає нам духовно зростати!

Але вивчаючи цей вірш у контексті, я все ж таки зважився перечитати весь уривок. Тут чудово описується наше духовне зростання! Ми всі якось були невігласами, неслухняними, обдуреними. Але подяка Ісусу Христу та Його Духу, Який живе в нас, що сьогодні ми не такі!

«Бо колись були й ми нерозсудні, неслухняні, зведені, служили різним пожадливостям та розкошам, жили в злобі та в заздрощах, бридкими були, ненавиділи один одного. А коли з’явилась благодать та людинолюбство Спасителя, нашого Бога, Він нас спас не з діл праведности, що ми їх учинили були, а з Своєї милости через купіль відродження й обновлення Духом Святим, Якого Він щедро вилив на нас через Христа Ісуса, Спасителя нашого, щоб ми виправдались Його благодаттю, і стали спадкоємцями за надією на вічне життя» (Титу 3:3-7).

Нехай оновлення Духа Святого, Якого Він рясно вилив на вас через Ісуса Христа, перетворить вас сьогодні!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую! Твої доброта та любов досягли мене! Твоя милість врятувала мене. І тепер я не такий, як був. Твоя благодать дала мені надію! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.