Գլխավոր | Հրաշքներ | Чи приносите ви добрі зміни?

В останні 30+ років, коли я знайомлюся з людьми, часто відбувається один й той самий діалог. Мене запитують, чим я займаюся, і зазвичай, коли я відповідаю: «Я місіонер», мені кажуть: «Ого!» А після цього не ставлять жодного питання. Розмова обривається.

Чому так відбувається? Я маю дві теорії. Перша – люди не хочуть, щоб я поширював свою місію на них. Або ж друге – вони насправді вважають, що місіонерам слід бути у своїх будинках і дозволити світові бути таким, яким він хоче бути.

Буває, мене запитують: Ти думаєш, що приносиш якісь зміни?

Це питання викликає у мені змішані почуття. Думаю, те ж відчував «законник» із притчі про доброго самарянина. Він хотів виправдатися. Я вдаюсь до цифр. «Стільки листів пишеться». «Тільки Нових Завітів розсилається». І т.п.

Чим більше цифри, тим більший відгук у людей, які мене слухають. Але якщо я розповідаю, що підбадьорення отримала лише одна людина, їм здається, що це марна трата грошей.

Коментар Матері Терези наштовхнув мене на деякі думки.

«Якщо ти можеш нагодувати тисячу, то нагодуй тисячу. Якщо можеш зробити більше, то роби більше. Але якщо немає можливості нагодувати тисячу, мабуть, ти можеш нагодувати сотню. І це непросто! Однак, якщо не можеш нагодувати сотню, нагодуй хоча б одного. Це доступно кожному!

Насичення одного має значення для того, хто наситився!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені принести добрі зміни в життя того, хто поряд зі мною! Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.