Գլխավոր | Հրաշքներ | Чи живете ви у свободі Духа Святого?

Біблія каже: «Де Дух Господній – там воля!»

Чи не чудове це слово! Але чи вірите ви в нього? Якщо Дух Господній живе всередині вас, а де Дух Господній – там воля, то чи відчуваєте ви цю свободу? Чи живете ви в ній?

«Господь же то Дух, а де Дух Господній, там воля» (2 до коринтян 3:17).

Слово «воля» (свобода) – грецького походження, воно означає «звільнений від рабства». Тобто Дух Господній позбавляє нас будь-якої форми рабства.

Насправді будь-хто з нас може легко опинитися в рабстві. Деякі проблеми можуть стати спокусою і призвести до страху. Страху смерті. Страху ганьби. Страху перед думкою людей. Страху відкинення зі сторони певних людей. Страху економічних втрат. Страху перед владою можновладців…

Нещодавно я багато говорив про те, як уряди використовують «страх смерті», щоб контролювати своїх громадян. По суті, це їхня найпотужніша зброя. І багато людей стають рабами цього страху – особливо, якщо їхня влада схильна до тиранії. Але віруючий, у якому «Дух Господній», не злякається! Смерть поглинута перемогою! (1 Кор. 15:54). Свобода понад усе!

«…бо не взяли ви духа неволі знов на страх, але взяли ви Духа синівства, що через Нього кличемо: Авва, Отче!» (До римлян 8:15).

Немає рабства! Немає страху! Ви належите Йому! Вигукуйте: «Авва, Отче»!

Моя молитва сьогодні:

Господи, пробач мені, коли я допускав страх смерті у своє серце або дозволяв людським думкам контролювати себе. Вибач мені, що я допускав страх перед владою у свій дух. Господи, Ти живеш у моєму дусі! Ось чому в моєму дусі сьогодні й навіки перебуває свобода! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.