Գլխավոր | Հրաշքներ | Чи відома вам таємниця, яку не дізнався молодий багатій?

Читаючи новозавітну історію про молодого багатого правителя, багато хто з нас відчуває жаль. Чому? Цей чоловік почув слова Ісуса: «Іди, розпродай, що маєш, та вбогим роздай, і матимеш скарб ти на небі! Потому приходь та й іди вслід за Мною, узявши хреста».
І стає ніяково, дізнавшись, що сталося далі: «А він засмутився тим словом, і пішов, зажурившись, бо великі маєтки він мав!» (Від Марка 10:21-22).

Він пішов, засмутившись. Він не міг зважитись на те, про що говорив Ісус. Але Ісус мав намір відкрити йому таємницю, як це можна зробити! І цей секрет дізналися лише Ісусові учні, бо вони лишилися з Ним. Якби багатий молодий правитель також довше залишався з Ісусом, він би також дізнався це: «Неможливе це людям, а не Богові. Бо для Бога можливе все!» (Від Марка 10:27).

Таємниця така: коли Бог просить вас зробити дещо, що вам не під силу, залишайтеся з Ісусом! Скажіть Йому, що у вас це не виходить. І потім дозвольте Господу відповісти: «Людині це неможливо, але не Богові, тому що Господу все можливо!»

Моя молитва сьогодні:
Господи, дозволь мені завжди бути чесним із Тобою. Якщо завдання надто складне, то я признаюсь Тобі, що це так. І тоді, Господи, я довірятиму Твоїм словам: «Все можливо Богу!» Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.