Գլխավոր | Հրաշքներ | Чи впадете ви в спокусу – залежить від стану вашого духу

Коли мені було трохи більше двадцяти, я почув послання про спокусу, що дуже вплинуло на мене. Один із моїх улюблених вчителів Біблії розповів нам про поступовий слизький шлях у бік обману. Він описував, що першим кроком у напряму спокушання є «незалежний дух».

Це шокувало мене, тому що згідно з багатьма іншими аспектами нас вчили, що незалежний дух є великою чеснотою. Навіть у Діснейленді (Орландо) є виставка, по суті, присвячена великій пошані до історії Сполучених Штатів і характерним якостям, завдяки яким виникли США. Одне з них – «незалежний дух».

Коли я, почувши це послання, виходив із аудиторії, то сказав собі, що, швидше за все, це може бути основною причиною великого прокляття на нашій нації, яка сьогодні на всіх парах мчить до спокуси…

Коли ви залежите від Бога, Він убереже вас від обману!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я погоджуюсь на Твою волю на моє життя. Я змирятимусь перед Тобою, тому Твоя благодать йтиме за мною. Бережи мене в такому стані. Видали від мене обман якнайдалі. Допоможи мені любити Тебе всім серцем, усією душею, усім розумом і усією силою! (Від Марка 12:30). У цьому мій спокій! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.