Գլխավոր | Հրաշքներ | Чи ви любите Ісуса понад усе, що маєте?

«… чи ти любиш мене більше цих?» (Від Івана 21:15).

Пам’ятаєте, за яких обставин Ісус промовив ці слова?

Петро рибалив. Ісус був на березі Галілейського озера, готуючи сніданок для Своїх учнів. Після трапези Христос запитує Петра: «Чи ти дійсно любиш Мене більше, ніж їх?»

Ми не знаємо, ким саме були ці «вони» – учнями або ж рибою. Але «любити Ісуса більше» – це ключ до перемоги над ідолопоклонством!

Ніколи не забуду одне коротке інтерв’ю, що якось я почув по радіо. Молода жінка ділилася своїм свідченням звільнення від наркотичної залежності. Вона розповідала про те, що ніщо не могло їй допомогти. Але потім в розумі вона почула цю фразу Ісуса: «Чи ти любиш Мене більше, ніж наркотики?» Вона з ентузіазмом відповіла цьому внутрішньому голосу: «Так!» А потім додала: «Наркотики більше не приваблюють мене!»

Чи ви любите Його більше, ніж будь-що інше у своєму житті?

Насправді це найважливіше питання. Одного разу я ствердно відповів на нього, і моє життя кардинально змінилося.

Нехай і ваша відповідь сьогодні буде ствердною!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти гідний всього поклоніння! Ти гідний мого поклоніння. Я вибираю поєднати своє життя з Тобою, Твоїми Словами та Твоїм Царством! «Життя ж вічне це те, щоб пізнали Тебе, єдиного Бога правдивого, та Ісуса Христа, що послав Ти Його» (Від Івана 17:3). Це вічне життя вже зародилося в мені тут, на землі, і воно ніколи не припиниться! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.