Գլխավոր | Հրաշքներ | Чи ви знаєте, що ми маємо борг перед євреями?

Багато років тому я відвідував Ізраїль, й у інформаційному пакеті побачив брошуру під назвою «Наш борг Ізраїлю». Я прочитав її з великим інтересом. Один рядок із цього буклету запам’ятався мені назавжди: «Без євреїв не було б патріархів, пророків, апостолів, Біблії та Спасителя».

Який величезний борг ми маємо перед євреями!

На початку терору, розпочатого Хамасом, я молився за мир. Мій розум звернувся до вірша про «мир для Єрусалиму». Тому я переглянув його і здивовано зрозумів, що ми не дуже добре пам’ятаємо другу частину цього вірша.

«Моліться за мир для Єрусалима: «Нехай будуть безпечні (безнапасні) ті, хто любить тебе!» (Псалми 122:6).

Тут простежується і прихована небезпека. Ті, хто не люблять Єрусалим, не матимуть Божих благословень. І сьогодні більша частина світу розділена – на тих, хто любить Єрусалим і хто ні. Тих, хто процвітає, та хто ні.

Це нагадує мені про те, що Бог сказав Аврааму: «І поблагословлю, хто тебе благословить, хто ж тебе проклинає, того прокляну. І благословляться в тобі всі племена землі!» (Буття 12:3).

Сьогодні моліться за мир Єрусалиму!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за євреїв! Я дякую тобі за Авраама, Ісака та Якова! Я дякую Тобі за Біблію і за єврейських писарів, які так ретельно переписували Писання знову і знову, щоб сьогодні ми мали Біблію! Я дякую Тобі за мого єврейського Спасителя, Ісуса Христа! Я молюся про мир Єрусалиму, Ізраїлю та мир кожному дому, а також утішення тим, хто втратив близьких і рідних! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.