Գլխավոր | Հրաշքներ | Чи важко преобразитися в образ Христа?

Днями в нашому домі був гість, й ми розговорилися про те, як далеко в наших життях зайде Святий Дух, щоб преобразити нас в образ Христа. Я сказав, що це ніколи не закінчиться, тому що Він нескінченний, а ми усі матимемо завершення. На що наш гість сказав: «Я не знаю, чому це так складно».

Я відповів, що це зовсім не складно. «Це дуже просто, але дорого».

Щоб отримати Його мудрість, ви повинні віддати Йому кермо свого життя. Ось чому це дорого. І ви не зробите цього, якщо у вашому житті є те, що ви просто не бажаєте віддати Йому.

Чи все ви віддали Йому?

«Сину мій, якщо приймеш слова мої ти, а накази мої при собі заховаєш, щоб слухало мудрости вухо твоє, своє серце прихилиш до розуму, якщо до розсудку ти кликати будеш, до розуму кликатимеш своїм голосом, якщо будеш шукати його, немов срібла, і будеш його ти пошукувати, як тих схованих скарбів, тоді зрозумієш страх Господній, і знайдеш ти Богопізнання, бо Господь дає мудрість, з Його уст знання й розум! Він спасіння ховає для щирих, мов щит той для тих, хто в невинності ходить» (Приповісті 2:1-7).

Моя молитва сьогодні:

Господи, я все віддаю Тобі! Я шукатиму Тебе всім серцем! Я шукатиму Тебе як срібло і прихований скарб! Дякую за мудрість! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.