Գլխավոր | Հրաշքներ | Чиєму столу ви віддаєте перевагу?

Чиєму столу ви віддаєте перевагу?

Це дуже особисте питання. Я не часто питаю про таке. Нещодавно я читав Біблію у додатку YouVersion, і помітив коментар щодо цього вірша. Він полягав у простому питанні: «За чиїм столом їсте ви?»

Ці слова торкнулися і викрили мене.

Якщо ви пам’ятаєте, то лише кілька тижнів тому я писав про трапезу Єзавелі. «Приведи чотириста п’ятдесят пророків Баала та чотириста пророків Ашера, які їдять із столу Єзавелі» (1 царів 18:19).

Ці люди мали винагороду від її столу та харчувалися її запасами. Вони залежали від цього. Пророки ідола Ваала чекали на її їжу. Вони воліли їсти її їжу.

Своєю чергою, Бог бажає розширити Свій стіл, що Він поставив серед ваших ворогів (Псалми 23:5). Але ми маємо робити вибір на користь Його бенкету. Нам слід бажати і віддавати перевагу Його постачанню!

Але нас легко відволікти. Насправді багато соціальних платформ постійно пропонують «стіл», що не є «Його бенкетом». І я знаю по собі, що якщо не буду уважний, то потраплю у цю пастку.

Харчуйтеся за Його столом! Обирайте трапезу з Ним – це краще будь-якої іншої їжі!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я сповідуюсь у гріху, коли жадав чогось зі «стола Єзавелі». Вибач мені в ім’я Ісуса! Нехай буде як у Слові Твоєму: «коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною» (Об’явлення 3:20). Щодня я хочу харчуватись лише за «Твоїм столом»! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.