Գլխավոր | Հրաշքներ | Чим складніше випробування, тим важливіша істина

1980 року мене затримали в московському аеропорту Шереметьєво, бо прикордонники знайшли в моїх кишенях та багажі невеликі уривки з Біблії. В аеропорту мені прочитали довгу лекцію про цю небезпечну «антирадянську пропаганду». Так, Карл Маркс знав: щоб люди повірили у філософію соціалізму, їм не можна було вивчати Біблію!

Хоча я був молодим, я тоді знав силу Слова Божого. Я знав, що навіть короткий вірш з Біблії може відкрити Ісуса й через Нього – Небесного Батька. А коли це відбувається, ми починаємо дивитися на навколишній світ очима віри і стаємо здатними розпізнавати те, що відбувається насправді.

Нещодавно я натрапив на пост свого близького друга, який був місіонером у Кенії наприкінці 1960-х. На той час там відбувалися жахливі вбивства між представниками різних племен та політичні хвилювання. У своєму пості він поділився посланням, яке проповідував у Найробі на той час. Це була єдина відповідь для воюючих племен на той час, і це єдина відповідь для України та російської агресії, спрямованої проти неї сьогодні.

«Що шукати? Послання досить конкретне. Ми маємо спостерігати за своїми думками, словами та вчинками, але центральним у нашому дослідженні є питання істини – Ісая 59 (RSV)».

« І правосуддя назад відступилося, а справедливість здалека стоїть, бо на майдані спіткнулася істина, правда ж не може прийти, і істина зникла, а той, хто від злого відходить, грабований… І це бачить Господь, і лихе в Його очах, що права нема!» (Ісая 59:14-15).

Слідувати за Ісусом означає слідувати істині, що означає відвернутися від зла і стати тим, кого переслідують за це!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти бачиш, як влада бреше і намагається навіяти страх, щоб ніхто не говорив правду. Я дякую Тобі за це знання, яке дозволяє мені зрозуміти, що мені потрібно відійти від тих, хто слідує за злом. Але також воно попереджає, що коли я зроблю це, то стану їхньою здобиччю. Господи, дай мені мудрості говорити правду і насолоджуватися Твоїм миром за будь-яких обставин! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.