Գլխավոր | Հրաշքներ | Чесність – це дещо більше, ніж лише говорити правду!

Нещодавно я згадував, як блукав територією Академії ВПС. Тоді мого племінника прийняли до цієї елітної групи чоловіків та жінок, які хотіли в майбутньому стати найкращими військовими пілотами США.

Найбільше з побаченого в академії мене вразили слова на стінах та коридорах чоловічого гуртожитку. Ці послання залишали молоді люди, які були тут раніше. Один з написів був таким: «Чесність – це більше, ніж просто не брехати. Це говорити та поширювати правду, жити по правді та любити правду».
Яке дивовижне твердження! Так часто у кожного з нас з’являється спокуса трошки збрехати, щоб подати себе кращими, ніж ми є. Або ж ми відкриваємо не всю правду одразу, бо нам здається, що так люди нас більше поважатимуть. І так, ми впевнені, що ніхто інший про це не дізнається! Однак за своєю суттю це і є лицемірство.
Ось чому так важливо говорити істину, жити істиною і любити істину. І все це пов’язано з тим, що Святий Дух живе всередині нас!

Пам’ятайте вірш, про який я писав вам кілька днів тому: «І вблагаю Отця Я, і Втішителя іншого дасть вам, щоб із вами повік перебував» (Від Івана 14:16-17).

Дух істини перебуває всередині вас! Він береже вас від спокус!
Ось чому Павло написав у Посланні до Римлян 9:1: «Кажу правду в Христі, не обманюю, як свідчить мені моє сумління через Духа Святого». Дух Святий несе свідчення всередині нашого сумління!

Моя молитва сьогодні:
Господи, я люблю Тебе, Святий Дух! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.