Գլխավոր | Հրաշքներ | Часткова слухняність – це не слухняність!

Коли ви учень Христа, то не ви вирішуєте, в яких ситуаціях вам підкорятися, а в яких – ні.

Учора я писав вам про те, як Дух Святий нагадав мені про людей і місця, де я робив щось неправильне. Коли Він нагадав мені про всі конкретні випадки, коли я щось вкрав або де збрехав, або коли я списав, я не мав вибору піти лише до деяких з тих, кого образив, а до інших не піти. Мені довелося відвідати їх усіх.

Пізніше мені довелося прийти до однієї людини двічі. Це був один із моїх вчителів у старших класах, до якого я прийшов зізнатися у скоєному, а потім Святий Дух нагадав мені ще дещо. І так – мені довелося. Мені було дуже соромно і ніяково. Але ще більше я хотів, щоб Бог трансформував моє життя. Тому я не мав волі зустрітися з одними, і не піти до інших.

Зустрівшись з Ісусом, неправедному Закхею не довелося слухати довгу проповідь. Коли Ісус прийшов до його дому, Дух Святий спонукав Закхея до дії: «Став же Закхей та й промовив до Господа: Господи, половину маєтку свого я віддам ось убогим, а коли кого скривдив був чим, верну вчетверо» (Від Луки 19:8).

Ісус не відповідає йому: «О, тобі не слід цього робити!» Натомість Ісус дозволяє Закхею оголосити рівень своєї слухняності, що Закхей сам для себе визначає. Ісус промовляє: «Сьогодні спасіння прийшло до цього дому!»

Ваше рішення померти для власної гордині та бажання відшкодувати завдані вами збитки – наскільки це можливо за людськими мірками, принесе перетворення у ваш дім!

Моя молитва сьогодні:

Господи, веди і направляй мене відповідно до мого слідування за Тобою і Твоїми спонуканнями визнавати скоєне, відновлювати і відшкодувати збитки всім, кого я обманув якимось чином! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.