Գլխավոր | Հրաշքներ | Церкво, чекай Нареченого!

Сім’я – це чудове переживання! Але шлюб на землі потребує багато зусиль. Причина проста: і чоловік, і дружина не є досконалими. Однак Бог обрав «шлюб» як найкращу метафору для нашого майбутнього з Ісусом! Коли йдеться про повернення Ісуса за нами, це нагадує взаємини нареченого та нареченої.

«Радіймо й веселімося! Віддаймо Йому славу! Адже прийшло весілля Агнця і Його наречена вже приготувалася» (Об’явлення 19:7).

Це наше майбутнє – всесвітньої Церкви як нареченої та Агнця Божого як Нареченого!
У єврейській культурі часів Христа наречений разом із батьком прямували до будинку потенційної нареченої та стукали у двері. Якщо дівчина відчиняла двері, це означало, що вона приймала пропозицію щодо заміжжя, й відбувалися заручини. А після цього наречений йшов приготувати все для весілля. Саме тому він говорив: «Я піду і приготую місце для тебе і повернуся за тобою».
Тому коли Ісус сказав Своїм учням: «Я йду приготувати місце для вас» (Від Івана 14:2), вони розуміли, що Він використовував шлюбну термінологію!

Апостол Павло продовжує використовувати ті самі метафори у 2 до коринтян 11:2: «Бо пильную про вас пильністю Божою, заручив бо я вас одному чоловікові, щоб Христові привести вас чистою дівою».

Якщо ви почули стукіт і відчинили свої двері для Христа, то ви заручені з Ним! Він готує вам місце! Він повернеться!

Моя молитва сьогодні:
Господи, я готую себе вже зараз, як Твою наречену! Дякую Тобі, Ісусе, що Ти зробив це можливим! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.