Գլխավոր | Հրաշքներ | Цар прийде скоро!

У мене є футболка з написом: «Нормальність не повернеться… тільки Ісус!» Я купив її, коли пандемія COVID-19 пішла на зменшення.

Але ж у цьому твердженні про «нормальність» так багато істини! У глобальному сенсі те, що сталося з суспільством під час пандемії, було чим завгодно, крім нормальності, й це відчувається досі. Можна впевнено стверджувати, що багато з того, що було нормою до COVID-19, вже не повернеться ніколи.

Але ось факт, у який я вірю всім серцем: Ісус повернеться!

Я вірю в це, бо сталося все, що Ісус говорив учням. Але Він також сказав: «Нехай серце вам не тривожиться! Віруйте в Бога, і в Мене віруйте! Багато осель у домі Мого Отця; а коли б то не так, то сказав би Я вам, що йду приготувати місце для вас? А коли відійду й приготую вам місце, Я знову прийду й заберу вас до Себе, щоб де Я були й ви» (Від Івана 14:1-3).

Ісус мав йти на хрест, але при цьому Він думав про те, щоб утішити Своїх учнів! Нехай не бентежиться ваше серце – Ісус пішов, але Він обов’язково повернеться!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Дякую Тобі за Твою автономність! Ти Всемогутній! Ти все тримаєш під контролем! І Ти знаєш, як заспокоїти моє стривожене серце. Я шукаю і жадаю того місця, що Ти приготував для мене. Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.