Գլխավոր | Հրաշքներ | Цар омиває ноги учням – це взагалі можливо?!

Тільки уявіть: Ісус знав, що це буде Його останній вечір у Його земному житті. І разом з учнями Він прийшов святкувати пасхальний Седер.

І ось, коли всі розташувалися, Він підводиться перед учнями, а вони пильно стежать за Ним. Але замість того, щоб сказати щось ще проникливіше, ніж раніше, Ісус робить дещо дивне.

«…Устає від вечері, і здіймає одежу, бере рушника й підперізується. Потому налив Він води до вмивальниці, та й зачав обмивати ноги учням, і витирати рушником, що ним був підперезаний» (Від Івана 13:4-5).

Це була одна з останніх справ, які Ісус зробив. Рушник у руках, щоб обмити ноги учням – можливо, це не та картина, яку ви очікуєте побачити щодо Царя. У Свою останню вечерю з учнями Він міг зробити або сказати багато, але вважав за краще завершити життя, залишивши саме цей незабутній приклад.

Його вічне Царство завжди буде відзначатись смиренністю та служінням іншим. Тільки служачи один одному, ми станемо яскравими зірками для Нього і Його Слави!

Багато в чому ваша доля в Царстві залежить від розміру вашого рушника!

Моя молитва сьогодні:

Господь Ісусе! Дякую Тобі за Твій приклад смирення! Твій вчинок на таємній вечері надовго розділив царства цього світу та Царство Христа! Сьогодні я обираюсь бути Твоїм учнем. Я наслідуватиму Твій приклад служити іншим усім серцем! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.