Գլխավոր | Հրաշքներ | Хрест Ісуса – Божа відповідь для нас сьогодні та завжди!

Хрест Ісуса – подія, що відбулась в реальній історії нашого світу. Але також він і сьогодні може дати нам дещо унікальне.

Ми усі стикаємося з викликами – різними, але схожими. У всіх нас бувають фінансові труднощі. Проблеми зі здоров’ям. Складнощі у взаємовідносинах. Ми всі зустрічаємося із випробуваннями – у сімейному житті, бізнесі… Все без винятку! Я теж зі всім цим стикаюся!

Тому, спільне питання для нас – що ж нам робити?

Відповідь універсальна: нам усім потрібний хрест Христовий! Не тільки, щоб небеса відкрилися для нас, але щоб небеса спустилися до нас сьогодні!

Моя дружина Крісті сьогодні поїхала у справах, і, проводжаючи її, я молився: «Господи, дай нам Твою мудрість у вирішенні наших проблем із бізнесом!» Так, ми не до кінця знаємо, що треба робити!

Ми потребуємо Його. Ми хочемо, щоб Його воля перемогла. Ми хочемо, щоб небеса спустилися на землю – туди, де ми знаходимося і де стикаємося з проблемами.

Тому Ісус навчав нас молитися так: «Нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі» (Від Матвія 6:10).

Його воля і Його Царство – це те, що Він дав нам через Своє життя, смерть і воскресіння!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я молюся Тобі сьогодні, подібно до того, як Ти навчив Своїх учнів багато років тому. Твоя воля і Твоє Царство нехай прийдуть у моє життя! Серед моєї рутини. Серед моїх проблем. Серед усього, що я не можу зрозуміти, прийди Ти, Господи! Ти – Істина! Ти – життя! Ти – Любов! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.