Գլխավոր | Հրաշքներ | Хочете бути як Ісус — готуйтеся до брудної роботи!

А ви підперезані рушником? Чи достатнього він розміру, щоб витерти всім ноги? Чи великий ваш таз із водою?..

Завершуючи роботу, заради якої Батько послав Його, Ісус збирався залишити останнє послання. І воно справило незабутнє враження! Під час останньої трапези з учнями…

«…Він підвівся з-за столу, зняв з Себе верхній одяг, узяв рушника і підперезався ним. Тоді налив води у миску і почав мити Своїм учням ноги й витирати їх рушником, яким був підперезаний» (Від Івана 13:4-5).

Це наш Учитель! Найкращі вчителі не лише пояснюють, а й демонструють уроки. Ісус – Син Божий – підперезався рушником як людина, упокорив Себе і виконав брудну роботу слуги! Немає найменш почесної роботи, ніж та, що зробив Він!

А ви підперезані рушником? Чи достатнього він розміру, щоб витерти всім ноги? Чи великий ваш таз із водою?..

Моя молитва сьогодні:

Ісусе, Ти упокорився і як слуга мив ноги Своїм учням. Дякую Тобі за приклад! Дай мені побачити мою потребу в Тобі! Дай мені силу служити людям так, як Ти служив! Господи, керуй мною Духом Твоїм Святим. Я хочу, щоб Ти використав мене для Своїх змін у цьому світі. Але спочатку допоможи мені упокорюватися — мити посуд, виносити сміття та чистити туалет, щоб у цьому прославлявся Ти, й Твоя милість могла прийти до мене, Твого покірного слуги! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те що ви є! Чудеса доступні і вам!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.