Գլխավոր | Հրաշքներ | «Ходіть» у Христі! Він – ваше життя!

Вчора я прочитав у Посланні до колоссян: «Отже, як ви прийняли були Христа Ісуса Господа, так і в Ньому ходіть» (До колоссян 2:6).

Коли я подумав про словосполучення «ходіть в Ньому», то зрозумів, що зазвичай ми так не говоримо. Я можу гуляти (ходити) парком з моєю дружиною Крісті. Я можу пройтися вулицею з кимось іншим. Я можу йти за кимось. Я навіть можу вигулювати собаку. Але що означає «ходити», «перебуваючи» при цьому в комусь іншому?

Однак, фраза «ходіть у Ньому» означає дещо інше. З грецької мови це дослівно перекладається як «бути вигнаним із себе» та «бути “зайнятим” кимось іншим».

Чи має стосунок до вас все сказане вище? Чи «зайняті» ви Христом настільки, що можете сказати: «Він живе в мені! Куди б я не йшов, Він теж йде!»

Я розумію, що поки що не в такому стані. Але я справді цього хочу! Як написано в Посланні до колоссян: «Бож ви вмерли, а життя ваше сховане в Бозі з Христом. Коли з’явиться Христос, наше життя, тоді з’явитеся з Ним у славі і ви» (До колоссян 3:3-4).

Моя молитва сьогодні:

Господи, я не просто здаюся, але підкоряю свою волю Тобі! Я хочу, щоб моє справжнє життя почалося сьогодні. Я хочу, щоб мої бажання були мертві щодо цього світу, але живі для Христа та Його Царства. В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.