Գլխավոր | Հրաշքներ | Формула життя – це пригоди і сила у Христі!

Якими б словами ви пояснили поняття «життя у Христі»? Для мене це означає думати, виражати та діяти цілісно. Це схоже на гармонійне звучання багатьох нот в одному акорді.

Вчора я запрошував вас проголосити 19 Псалом над своїм життям, й слова Псалма закінчувалися цією молитвою:

«Нехай будуть із волі Твоєї слова моїх уст, а думки мого серця перед лицем Твоїм, Господи, скеле моя й мій Спасителю!» (Псалми 19:14).

Цією молитвою ви запрошуєте Святого Духа у ваш дух, щоб Він проникав у вашу сутність – внутрішню людину. І коли внутрішня людина перебуває у мирі з Христом, ви починаєте розмірковувати відповідно до Його Слова про себе і світ. Ви виражаєте те, що узгоджується з Його Словом, а потім дієте відповідно до того, що черпаєте з Його Слова. І у вас є формула життя, повна пригод та сили у Христі!

Псалом завершує проголошення такими словами:

«Господи, скеле моя й мій Спасителю!»

Нехай це проголошення стане вашою щоденною вправою!

Моя молитва сьогодні:

О, Господи, моя Скеля та мій Спаситель! Ти – моя непорушна основа! З Тобою, моєю Скелею, я здатен протистояти всьому, що може принести майбутнє! З Тобою – моїм Викупителем, може відновитись все, що було зламано в моєму житті! Я викуплений Тобою! Нехай на все, з чим я зіткнуся в новому році, я дивитимуся через цей фільтр: «Ти ─ моя Скеля і мій Викупитель!» Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.