Գլխավոր | Հրաշքներ | У час штормів довіряйте Богу, а не уникайте бурі!

Освальд Чемберс – мій улюблений автор. Одного разу він написав: «Бог не дає нам переможне життя – Він дає нам життя, щоб ми перемагали».
Знаю, ми часто міркуємо подібним чином: «Якщо Бог Всемогутній, чому б Йому зараз просто не полегшити моє життя?» Ми хочемо, щоб так було! Але Він цього не робить, тому що зацікавлений у нашій довірі Йому. Він хоче, щоб ми довіряли Йому в штормі, а не уникали бурі. Кожне випробування – це сходинка до перемоги! Тільки після того, як шторм уляжеться, ви дізнаєтеся, що у випробуванні набули життя!

«Майте, брати мої, повну радість, коли впадаєте в усілякі випробовування» (Якова 1:2).

Ми зовсім по-іншому переносимо напруження та випробування, знаючи, що в міру того, як ми долаємо їх, у нас входить життя Боже. Але щоб «жити і перемагати» необхідно перебувати у правильних стосунках із Господом, пожинаючи їх плід – радість. І тоді ми як Павло можемо сказати: «Я абсолютно впевнений у Ньому!» Тому що: «… ні смерть, ні життя, ні Анголи, ні влади, ні теперішнє, ні майбутнє, ні сили, ні вишина, ні глибина, ані інше яке створіння не зможе відлучити нас від любови Божої, яка в Христі Ісусі, Господі нашім!» (До римлян 8:38-39).

У Христі ви більше, ніж переможець! Він любить вас!

Моя молитва сьогодні:
Господи, я не прошу у Тебе легкого життя. Я молюся, щоб моя довіра до Тебе була непохитною! Я молюся, щоб у будь-яких випробуваннях я точно знав, що ніколи не буду відокремлений від Тебе — ні сьогодні, ні до кінця своїх днів!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.