Գլխավոր | Հրաշքներ | У нас завжди є причини для радості!

Ще недавно уряди робили все можливе, щоб урятувати світ від Covid-19, але цього року перед ними стояли набагато гостріші виклики, ніж смертельна хвороба.

Однак, що б не робили правителі, вони не мають можливості повністю захистити нас від епідемій, стихійних лих чи війни. Саме тому цей вірш так глибоко торкнув мене:

«Він камінь, що ви, будівничі, відкинули, але каменем став Він наріжним! І нема ні в кім іншім спасіння. Бо під небом нема іншого Ймення, даного людям, що ним би спастися ми мали» (Дії 4:10-12).

Кожен з нас потребує спасіння! У наших фізичних тілах і, що важливіше – у наших душах. Ісус ─ Єдиний, Кому можна позбавити нас від будь-якого зла!

У жодному іншому немає порятунку. Тільки в Ньому! Тільки через Нього! Тільки Ним! Тільки завдяки Йому ми можемо мати надію, що майбутнє буде кращим, ніж цей день!

Письменник та оратор Зіг Зіглар одного разу сказав: «Коли є надія на майбутнє, є сила на сьогодні. І оскільки надія є основою всіх змін, у нас є вагомі причини для радості!»

Прийміть спасіння в Ісусі! Отримайте надію на майбутнє та силу на сьогодні! У вас є причина для радості, що б не відбувалося у минулому чи просто зараз навколо вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за те, що Ти прийшов на землю, щоб показати мені шлях до мого справжнього дому! Ти даєш мені надію на завтрашній день та силу жити сьогодні без страху! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.