Գլխավոր | Հրաշքներ | У кожній життєвій ситуації нам потрібна Божа благодать

Ми постійно стикаємося з ситуаціями, в яких, якщо чесно, ми не бачимо руху вперед або виходу. Загасаючі сімейні стосунки. Проблеми із сусідами. Заплутані питання… Чи може хтось розв’язати всі вузли конфліктів?

Ми не створені для самотності, ми не створені для того, щоб наодинці проводити дні свого життя. Навпаки, ми сподіваємося, що взаємини з новими для нас людьми будуть розвиватися за іншим сценарієм, але потім виявляємо, що все ж таки вони подібні до багатьох інших, і знову розчаровуємося.

Минулого тижня я натрапив на цитату з «Просто християнства» Клайва Льюїса, і, як на мене, вона актуальна для нас усіх.

«Більшість людей, якщо вони дійсно почнуть вдивлятися у своє серце, почнуть хотіти і бажати виключно того, що неможливо отримати у цьому світі. У світі існує безліч речей, які пропонують вам все це, проте світ не може дотриматися своїх обіцянок».

Бог повелів нам жити на землі, але з тієї позиції, що ми знаходимось в Ньому!

«Отож, коли ви воскресли з Христом, то шукайте того, що вгорі, де сидить Христос по Божій правиці. Думайте про те, що вгорі, а не про те, що на землі. Бож ви вмерли, а життя ваше сховане в Бозі з Христом» (До колоссян 3:1-3).

Настав час зосередити серце та помисли на Ньому!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти створив мене. Ти знаєш мене. Ти знаєш, що найкраще моє життя зараз приховано з Христом у Бозі! Я сконцентрую серце та думки на цьому! Дякую Тобі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.