Գլխավոր | Հրաշքներ | У воскресінні Христа надія для вас, мене і всього світу!

Христос Воскрес! Він ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!

Ця заява – найважливіша за всю історію! Якщо Христос воскрес, то ми маємо надію – ви, я, весь світ!

Ісус проголосив Себе Месією. Він також передрік Свою смерть і воскресіння, і все це сталося насправді. Його воскресіння є безперечним доказом, що Він саме Той, Ким називає Себе.

Після розп’яття зібралися воєдино учні Ісуса, що були розсіяні раніше. Після П’ятдесятниці осмілів Петро, який до воскресіння був боязким і наляканим.

Петро зцілив кульгавого ім’ям Ісуса, а потім, коли його заарештували, сказав:

«Як сьогодні беруть нас на допит про те добродійство недужій людині, як вона вздоровлена, нехай буде відомо всім вам, і всім людям Ізраїлевим, що Ім’ям Ісуса Христа Назарянина, що Його розп’яли ви, то Його воскресив Бог із мертвих, Ним поставлений він перед вами здоровий!

Він камінь, що ви, будівничі, відкинули, але каменем став Він наріжним! І нема ні в кім іншім спасіння. Бо під небом нема іншого Ймення, даного людям, що ним би спастися ми мали» (Дії 4:9-12).

Чи є Христос наріжним каменем для вас?

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за Твоє велике спасіння, яке Ти пропонуєш кожному! Господи, я знаю, немає спасіння в жодному іншому імені! Ти – мій наріжний камінь! Все моє життя під Твоїм керівництвом! І це прекрасно! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.