Գլխավոր | Հրաշքներ | Утверджуйтесь в Божій вірності!

Пам’ятаю недільне зібрання в одній великій церкві. Пастор запитав: «Хто з вас плакав минулого тижня?» Принаймні половина присутніх підняли руки. У світі, де ми живемо, будь-кого з нас оточують біль, сльози, хвороби, образи та скорбота…

Обставини життя можуть змусити нас вагатися у вірі. Життєві складнощі можуть збити зі шляху… Саме тому так важливо отримувати та ділитися підбадьоренням!

Я знаю силу короткого слова підбадьорення! Ось, вам хочеться здатися, але ви читаєте слово надії, й воно мотивує вас рухатися далі. Дивовижна життєдайна сила підбадьорення мотивує і мене писати для вас «Диво кожного дня»!

«Тримаймо непохитне визнання надії, вірний бо Той, Хто обіцяв» (До євреїв 10:23).

Продовжуйте визнавати Божу вірність! Продовжуйте затверджуватись у Господі! Попри те, що ми часто невірні, Йому можна довіряти! Нехай це сьогодні наповнить вас надією та підбадьорить!

Бог – вірний! Його обітниці – це «так» і «амінь»!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за вірність. Ти Той, Хто дав мені дивовижні життєствердні обітниці! І хоча сьогодні я все ще можу плакати, я знаю, що в моєму майбутньому настане день, коли Ти зітреш усяку сльозу з моїх очей! Я дарую Тобі цей новий рік, в якому я покладатимусь на Тебе, як ніколи раніше! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.