Գլխավոր | Հրաշքներ | Усюди помічаєте чудеса? Час звернутися до Ісуса!

Різдво залишилося позаду, святкові прикраси прибрані, й, можливо, у вас з’явилося відчуття порожнечі… Ми могли сподіватися, що почуватимемося краще після свят, проте тепер стало ясно, що темні часи нікуди не поділися…

Сьогодні я прочитав у Біблії один вірш. Це Слово – істина, але її важко зрозуміти та прийняти, коли нас оточують біль, горе та темрява.

«І життя було в Нім, а життя було Світлом людей» (Івана 1:4).

… Й навіть якщо це правда, Він нікого не змушує бажати Його світла, приймати Його світло чи любити Його світло!

Жителі Капернаума бачили багато чудес у своєму місті: тут зцілилися слуга сотника та теща Петра. Багато хто бачив, як встав на ноги паралізований та спостерігав за іншими чудесами, про які згадується в Євангеліях. Однак, Ісус засудив Капернаум, бо ці люди бачили чудеса, проте вважали за краще жити в темряві.

Матвій пише: «Ісус тоді став докоряти містам, де відбулося найбільш Його чуд, що вони не покаялись» (Матвія 11:20).

Після цього докору Ісус дає універсальний засіб для виходу з будь-якої складної ситуації, дієвий у будь-які часи:

«Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою» (Матвія 11:28).

Сьогодні – найкращий час, щоб звернутися до Нього!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за диво Твого народження від діви! Дозволь мені ходити у Твоєму світлі! Господи, дякую, що Ти прийшов до мене у потрібний час. Дякую за цю вічну обітницю миру: якщо ми прийдемо до Тебе, Ти даси нам мир Мені потрібний цей спокій! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.