Գլխավոր | Հրաշքներ | Усе, що ми бачимо, створено Богом. Не створений тільки Бог!

Ми всі схильні вклонятися ідолам, а не Всевишньому Господу. Але істинний Бог тільки один – Всевишній, оскільки Ним створений Всесвіт – все, що оточує нас.

Між створеною реальністю і Тим, Хто не був створений, проходить чітка грань. Тільки один Творець – Особа, Яка не була створена! І це Господь Бог. Лише Він один гідний поклоніння! Решта – творіння, яке може розвиватися, йому можна служити, але не варто поклонятися.

Павло сказав: «Його невидиме від створення світу, власне Його вічна сила й Божество, думанням про твори стає видиме. Так що нема їм виправдання, бо, пізнавши Бога, не прославляли Його, як Бога, і не дякували, але знікчемніли своїми думками, і запаморочилось нерозумне їхнє серце. Називаючи себе мудрими, вони потуманіли, і славу нетлінного Бога змінили на подобу образа тлінної людини, і птахів, і чотириногих, і гадів. Тому то й видав їх Бог у пожадливостях їхніх сердець на нечистість, щоб вони самі знеславляли тіла свої. Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь» (До римлян 1:20-25).

Вихід з ідолопоклонства – поклоніння Творцю, Благословенному навіки!!!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я поклоняюся Тобі! Господи, дякую Тобі за вірність у тому, щоб руйнувати моїх ідолів. За будь-яких життєвих обставин я приходжу до Тебе як свого Утішителя, Радника, Помічника, Заступника, Захисника, Того, Хто дає мені сили; Того, Хто йде поруч зі мною! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.