Գլխավոր | Հրաշքներ | Усе, що ви робите – робіть для Нього! Це найкраще життя!

День праці подарував гасло, що було дуже популярне у минулому: «Робітники всього світу, об’єднуйтесь!» Але що сьогодні є спільним для усіх, хто працює своїми руками? І які цінності поєднують трудящих людей усіх національностей та рас?

«І все, що тільки чините, робіть від душі, немов Господеві, а не людям! Знайте, що від Господа приймете в нагороду спадщину, бо служите ви Господеві Христові!» (Колоссянам 3:23-24).

У Біблії багато говориться про працю. І якби «робітники всього світу» об’єдналися на підставі цього новозавітного наказу, це мало б чудовий позитивний ефект.

Якщо не робити свою справу від серця – «як для Господа» – тоді людина працює заради себе і власного «я». Але це те, що в результаті призводить до невдоволення та відчуття, ніби життя несправедливе до вас. Згодом ці думки можуть штовхати до невірних вчинків – включно з жорстокістю та вандалізмом. Тому наступний вірш застерігає нас від цього легкого шляху та відповідних наслідків:

«А хто кривдить, той одержить за свою кривду. Бо не дивиться Бог на особу!» (Колоссянам 3:25).

Cьогодні, зараз, тепер – ідеальний час робити все те, що ви робите для Нього, заради Нього і через Нього! Ось ваше найкраще життя!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за цей день! Я дякую Тобі за силу, яку Ти даєш мені сьогодні! Я присвячую «справи своїх рук» Тобі! Дозволь мені віддати Тобі славу Своїми досягненнями та думками! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.