Գլխավոր | Հրաշքներ | Тіні смерті лякають, але не здатні завдати вам шкоди!

Чарльз Сперджен – класик християнської думки. Я хотів би поділитися цитатою з однієї з його чудових книг:

«Смерть за своєю суттю була знищена, залишилися тільки її тіні. Ніхто не боїться тіні, адже тінь не може перегородити шлях людині ані на мить. Тінь собаки не може покусати; тінь меча не може вбити.

Сам Христос взяв повноту руйнівної сили смерті і заплатив за наш гріх, потім воскрес із могили. Довіра Ісусу, можливо, не прибере тінь смерті, але пам’ятайте, що тіні не можуть завдати нам шкоди».

Мені особливо подобається останній рядок. Тіні не можуть зашкодити нам. Однак, як часто ми дозволяємо тіні смерті проникнути в наш розум і паралізувати!

Нещодавно я побував в Україні, де мав чудовий час спілкування зі своїми друзями. В останній день перебування я сказав одному з них: «Так, війна триває, але ми маємо планувати майбутнє і поводитися так, ніби житимемо вічно, але одночасно ми повинні бути готові померти завтра».

«Коли я піду хоча б навіть долиною смертної темряви, то не буду боятися злого, бо Ти при мені, Твоє жезло й Твій посох вони мене втішать!» (Псалми 23:4).

Тіні створені для того, щоб зупинити вас. Але коли розум наповнений «миром, який йде від Бога, що вище людського розуміння» (До филип’ян 4:7), то ніхто не зможе вас зупинити!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти зі мною. Ти здолав повноту сили смерті, яка щодня намагається збити мене зі шляху. Але Ти воскрес і правиш над усіма силами та начальствами! Смерть не має влади наді мною, й тим більше тінь смерті! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.