Գլխավոր | Հրաշքներ | Тільки серце, що не має домішок, здатне бачити Бога

Мені траплялося дослідження психологів про найбільш вагомі для роздумів місця Святого Письма. Першою трійкою вони називають Псалом 23, молитву «Отче наш» і заповіді блаженства, дані Христом.

Нещодавно я читав заповіді блаженства. Я заглянув у біблійні коментарі щодо першої заповіді: «Блаженні чисті серцем, бо вони будуть бачити Бога» (Від Матвія 5:8). Дивним у коментарі було те, що «чисті серцем» також може означати «серце без домішок».

Мені дуже сподобалася ця думка. Чому? У сучасному світі кожного з нас із жахливою інтенсивністю постійно атакують різні голоси – особливо через гаджети. І більшість із цих голосів приносять хвилювання, тривоги, страхи, сумʼяття…

Але той, хто «має сумнів, той подібний до морської хвилі, яку жене й кидає вітер» (Якова 1:6).

Коли зовнішні голоси потрапляють у серце і стають усе голоснішими, можна сказати, що у серці потрапляють домішки, й через них важко побачити і почути Бога.

«Чисте серце» або «серце без домішок» є обов’язковою умовою, щоб «бачити Бога».

Відійдіть від «потоку голосів» на достатню відстань, щоб зі Слова Божого віднайти «чисте серце без домішок»!

Моя молитва сьогодні:
Господи, Ти оточуєш мене. Ти дієш у тих, кого Ти любиш. Прошу, заспокой мою внутрішню людину, щоб я міг розділити спілкування з Тобою та Твоїми людьми. Я розумію, що Ти бажаєш доброго для мене. Я більше не буду як хвиля, яку носить у різні сторони! Моє майбутнє – у Твоїх руках, і я повністю перебуваю у Твоїх руках! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.